Locatie
Gegevens

Wat is het adres van de woning

Vorige Volgende
Locatie
Gegevens

Uw gegevens

Locatie:

Vorige

Ga ook voor maximale opbrengst

Ik wil mijn huis verkopen!

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij jou als woningeigenaar een uniek verkoopplan aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Wij realiseren een maximale opbrengst en netto het meest onder de streep voor woningen in Lelystad en omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Laten we snel kennismaken!

Waarom nu je huis verkopen?

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Lelystad, is in een rustig vaarwater gekomen. Huizen worden met name in de regio Lelystad nog wel goed verkocht en ook met prima opbrengst. Er zijn nog steeds mogelijkheden om de woning te verkopen een een goed prijs te ontvangen. Met ons uniek verkoopplan weet je precies waar je staat en kan je veilig en zeer aantrekkelijk je woning verkopen. AB wonen makelaars helpt je graag verder.

Huizenprijzen

Gemiddeld zijn de huizenprijzen in de regio Lelystad en omgeving in de laatste jaren 8 tot 10% en meer gestegen. Nu is de markt veel rustiger en de serieuze kopers blijven verder zoeken. Nog steeds goede tijd om te verkopen dus!

Professionele begeleiding

Een goed verkoopadvies inclusief tips om te verhuizen is handige informatie en een welkome aanvulling om stappen te ondernemen.


Nu is de markt veel rustiger en de serieuze kopers blijven verder zoeken. Wij bieden vrijblijvend een uitgebreide verkoopplan en complete begeleiding!


Ook benieuwd of jouw droomhuis te realiseren is? Wat brengt jou huidige woning op?


AB wonen is sinds 1991 thuis in Lelystad. Eerst onder de naam de Wit Makelaars en sinds 2011 AB wonen makelaars.

Met de juiste aanpak nog steeds goede opbrengsten!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden minder snel verkocht, maar toch zijn er nog voldoende kopers die op zoek zijn. Ook nieuwsgierig naar de woningwaarde? Neem contact met ons op, we staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.