Locatie
Gegevens

Wat is het adres van de woning

Vorige Volgende
Locatie
Gegevens

Uw gegevens

Locatie:

Vorige

Ga ook voor maximale opbrengst

Ik wil mijn huis verkopen!

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij jou als woningeigenaar een uniek verkoopplan aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Wij realiseren een maximale opbrengst en netto het meest onder de streep voor woningen in Lelystad en omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Laten we snel kennismaken!

Waarom nu je huis verkopen?

De huizenmarkt in Nederland, en vooral in Lelystad, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor jou is dit het ideale moment om te verkopen. Met ons uniek verkoopplan weet je precies waar je staat en kan je veilig en zeer aantrekkelijk je woning verkopen. AB wonen makelaars helpt je graag verder.

Huizenprijzen

Gemiddeld zijn de huizenprijzen in de regio Lelystad en omgeving t.o.v. van vorig jaar 8 tot 10% gestegen en de markt trekt naar verwachting verder aan. Tijd om te verkopen dus!

Professionele begeleiding

Een goed verkoopadvies inclusief tips om te verhuizen is handige informatie en een welkome aanvulling om stappen te ondernemen.


Met de stijgende huizenprijzen is dit het ideale moment om te verkopen. Wij bieden vrijblijvend een uitgebreide verkoopplan en complete begeleiding!


Ook benieuwd of jouw droomhuis te realiseren is? Wat brengt jou huidige woning op?


AB wonen is sinds 1991 thuis in Lelystad. Eerst onder de naam de Wit Makelaars en sinds 2011 AB wonen makelaars.

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar de woningwaarde? Neem contact met ons op, we staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.