Type woning
Locatie
Gegevens

Vraag een gratis waardebepaling aan

Selecteer het type woning:

Vorige Volgende
Type woning
Locatie
Gegevens

Vraag een gratis waardebepaling aan

Type woning:

Vorige Volgende
Type woning
Locatie
Gegevens

Vraag een gratis waardebepaling aan

Type woning: | Locatie:

Vorige

Gratis woning waardebepaling

Wat is mijn woning waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is.

Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Waarom nu een waardebepaling

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Lelystad en omstreken, is in de afgelopen maanden meer op rust gekomen. Huizen worden nog steeds goed verkocht. Voor U is dit ook een goed moment om in ieder geval te weten wat Uw eigen huis doet in deze markt.

Met een waardebepaling weet u dan ook precies waar u staat en of het een goed moment is om te verkopen. AB wonen makelaars helpt u graag verder.

Huizenprijzen

Gemiddeld zijn de huizenprijzen in de regio Lelystad en omgeving t.o.v. van vorig jaar nog weer licht gestegen en er blijft vraag naar betaalbare koopwoningen. Tijd om te verkopen dus!

Professionele begeleiding

Een waardebepaling inclusief een verkoopadvies geeft u een goed inzicht op het gebied van over of onderwaarde van uw woning. Handige informatie dus.

Prima huizenprijzen
Ook benieuwd wat momenteel de huizenprijzen tegenwoordig doen? Het is handig om te weten wat uw huis waard is. Wij bieden vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling!

Droomhuis
Ook benieuwd of verhuizen nog steeds goed haalbaar is? Hoeveel brengt uw huidige woning op?

Bloemendaal Advies Groep
Voorheen onderdeel van de Bloemendaal Advies Groep. Ruim 30 jaar een begrip met vestigingen in Lelystad, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Bovenkarspel.

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis aanmerkelijk hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar de woningwaarde? Neem contact met ons op, we staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Hogere prijs is winst